Fleiri góð úrslit til Kristu í dag

Update kl 23:30: Krista vann heiðursmerki í sínum bólki, og varð so nr 4 í finaluni har tey brúka eina stigaskipan til at samanbera úrslit í ymisku bólkunum. Og tíðirnar eru góðar – hon hevur svomið bestu tíðir í mestsum øllum greinum.

Krista Mørkøre hevur havt úr at gera á Danish Open í Esbjerg í dag, har hon luttók í øllum greinum uttan 100 rygg í innleiðandi riðlum, og síðani í øllum førum í einari finalu um kvøldið.

Eg dugi ikki heilt nóg væl skipanina sum nýtt verður í handicap-svimjing, til at vita um hon vann heiðursmerki; men hon varð so í øllum førum nr 2 í 50 bringu í innleiðandi riðlunum, nr 5 í 100 frí, sum tann einasta luttakandi nr 1 í 50 firvald og nr 3 í 400 frí.

Men so um kvøldið finni eg hana ‘bara’ í (opnu) finaluni í 50 firvald, sum sær út til at vera onkur samanseting úr øllum bólkum. Har megnaði hon at verða nr 4, við 36.64 og triðbestu tíð av teimum 8 luttakandi.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.