Pál í uppskoti til ársins føroyska ítróttarnavn 2013

Hygga síggj, fyriskipararnir aftanfyri nýggjársendingina 2013 kunngera nú á Facebook, at tey ætla at kjósa “Ársins føroyska ítróttarnavn 2013”. Ein dómsnevnd hevur tilnevnt fimm føroysk ítróttarfólk, sum hava útmerkað seg í 2013, og Pál Joensen er sjálvsagt eitt av teimum.

 
Tátturin at kjósa ársins ítróttarfólk varð annars niðurlagdur í 2010 ella har á leið, aftaná at fyrst Elspa Mørkøre hevði vunnið í tvey ár og Pál síðani í trý. Men gott at síggja at hann nú verður uppafturtikin.

(Image courtesy of svoem.dk, CC BY 2.0)

Tað er væl lítil ivi um hvør ið eg haldi eigur at fáa æruna. Silvur í harðastu kapping á EM, og silvur í dysti ímóti USA eisini. Tit kunnu atkvøða fyri Páli við at senda “itr 3” sum SMS til 224000.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.