Magnus Jákupsson 51.75 og danskur meistari í 100 rygg

Tað bleiv ein yvirbevísandi sigur til Magnus Jákupsson, tá ið hann og Andreas Schiellerup møttust til ‘revanche’ í 100 metra ryggsvimjing, nú aftaná at teir báðir fríggjakvøldið vunnu gull og settu danskt met á hálva teininum. Magnus tók nevniliga beinanvegin leiðsluna við 24.93 sekundum eftir fyrstu 50 metrarnar í mun til Andreas á 25.20, og helt so heim til at vinna í óføru tíðini 51.75 sekund, har Schiellerup svam 52.07. Hetta er stórt persónligt met hjá Magnusi, í mun til hansara 52.62 frá Eysturdonsku Meistarstevnuni á Stuttgeil í oktober, og heldur ikki so langt frá danska metinum hjá Anders Jensen á 51.54, ella norðurlendska hjá svenska Pontus Renholm á 51.35, sum bæði eru frá tíðini við superdraktum afturi í 2009. Tíðin er sambært SwimRankings hin triðbesta í Evropa, hetta svimjiárið, og langt undir kravtíðini hjá dønum til EM í Herning, á 53.16. Sí úrslitalistan her.

Løtu seinni bleiv Magnus nr 4 í 50 firvald, við tíðini 24.59, uttanfyri kravtíðina hjá dønum á 23.69 til EM í Herning. Í innleiðandi svam hann annars 24.05, sum hevði rokkið til eitt triðjapláss í finaluni, so hann fór altso ‘all in’ í hasari fyrstu kappingini, og betaldi prísin nú í firvald.

Fwd: DKM2013 - Magnus - tilvildarlig mynd

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.