Pál danskur meistari í 800 frí, Alvi danskur juniormeistari

Føroyingar tóku tað heila, nú finalan var í 800 metra frísvimjing á donsku meistarastevnuni á stuttgeil, sum danska svimjisambandið skipar fyri í Gladsaxe á Sælandi. Pál Joensen vann nevniliga yvirbevísandi í fínu tíðini 7:44.49, og Alvi Hjelm tók líka yvirbevísandi silvurið og samstundis danska juniormeistaraheitið, við 8:08.37. Fyrsti dani var Laust Moesgaard úr Herning, sum svam teinin uppá 8:12.64. Besta tíð hjá Páli er hansara norðurlendska met á 7:36.24 frá landsdystinum ímóti USA í Atlanta í 2011, meðan besta tíð hjá Alva áðrenn hetta var hansara 8:20.33 frá donsku liðkappingini í apríl 2013. Sí úrslitalistan í seniorkappingini nú á DM her, og tann í juniorkappingini her.

Felagið í Esbjerg hevur filmað og lagt hetta út

pal-alvi-800-fri-dmk2013

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.