Krista Mørkøre bronsu í 400 frí á NM í Stokkhólmi

Krista Mørkøre hevur í dag roynt seg á Norðurlendsku Meistarastevnuni fyri brekað, sum er í Eriksdalsbadet í Stokkhólmi hetta vikuskiftið, og megnaði hon har at vinna sær bronsuheiðursmerki í 400 metra frísvimjing, har hon tók heili 10 sekund av síni bestu tíð, umframt at seta persónlig met eisini í 50 firvald. Tað er eitt sindur trupult at fáa skil á úrslitalistanum, tí tey brúka onkra poengskipan afturat tíðunum, og lista eisini úrslitini frá NM, NM 14 og Stockholm International Para Games alt á sama lista. Men generelt liggur hon nr 2 í meðal av teimum sum bera sama brek sum hon, og 4-5 av øllum óansæð brek, so tað er avgjørt gott nú hon fyrstu ferð kappast í ‘opna’ (vaksna) bólkinum. Tey kappast víðari í morgin, úrslitini síggjast her á livetiming.se.

krista-i-berlin

(Krista á IDM 2013 í Berlin. Torkil Mørkøre eigur myndina)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.