World Cup í Dubai og Doha fingið ávaring frá FINA fyri ikki at vísa ísraelska flaggið

Sum tit kunnu lesa millum annað í Israel Today og SwimmingWorld, so hevur ein gøla stungið seg upp eftir World Cup stevnunum í Dubai og Doha, tí at vertirnir har eftir øllum at døma bevíst ikki vildu vísa neyðuga virðing fyri ísraelskar luttakarar. Teir høvdu nevniliga millum annað valt at vísa blankt flagg út fyri svimjaranum Amit Ivry, sum vann silvur í Doha.

Nú hevur altjóða svimjisambandið FINA sent út pressuskriv, at hetta ikki var í lagi, at teirra egnu fólk har beinanvegin fingu tað rættað, og at fyriskipararnir í Duba og Doha hava fingið eina ávaring.

FINA gave a warning to the Organisers of the two FINA Swimming World Cup meets and recalled them that the FINA rules must be equally applied by all FINA National Federation

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.