Svimjingin í Klaksvík í leysari luft, nú hótt verður við at steingja hylin

Ógvuliga ófrættakend tíðindi her á aegirsvim.fo – Eftir øllum at døma ganga rykti nú í Klaksvík um, at Klaksvíkar Kommuna á býráðsfundið mikukvøldið 4. august skal viðgera, um høllin skal steingjast komandi 7 mánaðirnar. Hetta vælsagtans vegna tær umvælingar sum verða gjørdar og skulu gerast, ið eftir ætlan annars ikki skuldu ávirka svimjingina. Dan Hjelm, formaður í Ægir heilsar, at um høllin verður stongd nú, so verður helst eingin svimjiskúli í vetur. Og í so fall ein tragedia fyri Ægir og svimjingina í Klaksvík, ið longur hevur roynt hetta tvær ferðir síðani einaferð fyrst í 90-unum, og hvørja ferð mátti byrja upp aftur nærmast av nýggjum.

Svimjihøllin í Klaksvík - The Swimming Hall of Klaksvik, Faroe Islands

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.