Pál 1:53.57 og bestu tíð í innleiðandi 200 frí á DM 2013

Pál Joensen svam seg í morgun víðari til finalu seinnapartin, tá ið hann í innleiðandi riðlunum í 200 metra frísvimjing á donsku meistarastevnuni á langgeil svam bestu tíð av teimum 64 sum luttóku, 1:53.57 har argasti kappingarneytin Daniel Skaaning svam 1:55.54. Allar súðir eru ikki syftar enn – Daniel Skaaning er nevniliga rættiliga skjótur á hesum stutta, og hevur fyrr koppað Páli á netupp hesum teini. Har eru aðrir eisini, sum til dømis Jacob Cartensen, gullvinnari í 400 metra frí á HM á stuttgeil í Gøteborg 1997; men tað verða nokk teir báðir Skaaning og Pál sum skulu kappast um gullið ‘live’ á dr.dk kl 17:15 danska tíð í dag.

úrslitalistan her.

Pál Joensen at Budapest 2010

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.