Eingin føroysk luttøka á DM 2013 í dag

So vítt eg dugi at lesa burtur úr startlistunum, so kappast hvørki Magnus Jákupsson ella Pál Joensen á donsku meistarastevnuni í dag. Magnus er sambært vælvitandi keldum enn merktur av at hava ligið við fepri í vikuskiftinum, og vinnaratíðin í 100 rygg í gjár var tí heldur ikki heilt sum ætlað, hóast tað var persónligt met. Pál bíðar til 200 metrar frí, leygardagin.

DML-Magnus1

Soleiðis sum eg skilji tað, so skal Magnus svimja 200 rygg í morgin fríggjadag, har hann hevur bestu tilmeldingartíð, og Pál 200 frí leygardagin har hann hevur nágreiniliga somu (bestu) tíð sum Daniel Skaaning. Til nú hevur Magnus vunnið gull í 50 og 100 rygg við persónligum metum, og Pál gull í 400 frí umframt at hann vegna ov seina tilmelding svam bestu tíð av øllum men ‘uttanfyri kapping’ í 800 frí.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.