Danskur súkklari: Mads Glæsner slapp bíliga

Lesið hvat fyrrverandi súkklarin Niki Østergaard sigur her á TV2

– Medaljerne er selvfølgelig en straf, men de tre måneder, det er jo tre måneders ferie, så kan han jo træne videre derhjemme i badebassinet. Jeg synes, det er billigt sluppet. Fra alt hvad jeg ellers kender til af folk, der er blevet taget med minimale mængder af det ene eller det andet, så er det her en meget billig billig straf.

– Jeg er stor tilhænger af straf til folk, der bryder reglerne. Jeg vil ikke gå ind i, hvor stor straffen skulle have været, men han skal i hvert fald se på de tre måneder og sige, det var billigt sluppet for at lave den fejl. En hvilken som helst cykelrytter kunne have lavet denne fejl og have fået to år.

2. partur – Meira generelt um doping og dopingfyribyrging

3. partur

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.