Startlistin klárur til DM á langgeil 2013

Danska svimjisambandið hevur nú lagt út startlistan til Donsku Meistarastevnuna á langgeil, sum verður í Bellahøj frá 1. til 6 juli 2013. Teirra heimsmeistarar verða har so gott sum allar, Jeanette Ottesen, Lotte Friis, Rikke Møller Pedersen og Pernille Blume men ikki knæ-skadda Mie Ø. Nielsen. Viktor B. Bromer silvurvinnari frá EM á stuttgeil í fjør verður har eisini, og okkara Pál Joensen liggur til at vinna 200 og 400 frí. Frans Johannsen stendur til at svimja 200, 400 og 800 frí, men tað avhongur nokk rættiliga nógv av útfallinum í dopingviðgerðini hesar næstu dagarnar. Magnus Jákupsson liggur til at vinna gull í 50 rygg, silvur í 50 firvald, 100 rygg og 200 rygg og bronsu í 100 firvald. Annars er tað merkisvert at amerikumennirnir báðir Anders Lie Nielsen og Mads Glæsner ikki vera til staðar, hóast Morten Klarskov sum eisini svimur ‘over there’ fer til Danmarkar at kappast.

Magnus Jákupsson á Danish Open

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.