Mie Ø. Nielsen meldar avboð frá HM í Barcelona

Danska Mie Ø. Nielsen kunngjørdi í kvøld á Facebook, at hon má melda avboð frá HM í Barcelona í summar. Hon hevur havt trupulleikar við øðrum knænum, og varð tí skurðviðgjørt fyrst stutt eftir OL í London og so nú aftur í mai mánaða, og verður tí ikki klár aftur til kapping longu í summar. Ein smeitur fyri donsku svimjingina, eisini tí at teirra stafettir nú vikna betýðiliga, serliga í blandaðu svimjingini har ryggsvimjingin hjá Mie hjálpti teimum til HM gull í Istanbul í desember. Tær eru nú bara fýra: Lotte Friis sum vanliga ikki so gjarna luttekur í liðsvimjingini, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og so Pernille Blume sum varð úttikin til netupp liðsvimjing.

Happy Danes on the Istanbul 2012 podium

(Danskir heimsmeistarar í 4×100 blandað, Mie longst til høgru)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.