Pál á venjingarlegu hjá Denis Cotterell í Avstralia

Pál Joensen er í hesum døgum á venjingarlegu hjá einum av teimum absolutt bestu langteinavenjarunum í heiminum, Denis Cotterell har suðuri í Gold Coast, Queensland. Cotterell er tiltikin fyri at vera venjarin aftanfyri legenduna Grant Hackett, sum vann OL-gull í 1500 metra frísvimjing í 2000 og 2004, umframt silvur í 2008 og onnur heiðursmerki eisini. Hann vandi eisini Sun Yang eitt skifti í fjør, sum síðani vann gull í 400 og 1500 frí á OL í London, og fekk nú 17-ára gamla Jordan Harrison við til HM í summar, við óføru tíðini 14:51.02 (á langgeil) á avstralsku úttøkustevnuni til Barcelona 2013.

Her niðanfyri síggja vit Pál og Denis í (suff) dyrdarveðri á gullstrondini í Avstraliu, Pál heilsar at “Her gongur sera væl. Okur svimja øgiliga hart, næstan hvørja venjing og arbeiða sera nógv við teknikki.”

pal-og-denis

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.