Kravtíðir til NJM, NM og HMS 2012

Kravtíðirnar til NJM, NM og HM á stuttgeil síggjast nú her á ssf.fo, sum samtyktar av starvsnevnd SSF. Talan er um Norðurlendsku JuniorMeistarastevnuna fyri gentur 97-98 og dreingir 95-96, umframt Norðurlendsku Meistarastevnuna fyri teir tríggjar árgangirnar eldri enn hesar, og so sjálvsagt HM á stuttgeil í Istanbul, allar stevnunar um somu tíð í desember mánaða.

DSC07154

Tíðirnar eru roknaðar sum í fjør, við at rokna ‘trend’ á veikastu heiðursmerkjatíð á viðkomandi stevnum, og so leggja sama prosentsats afturat, sum til NJM, NM og EMS í fjør. Og kravtíðirnar skulu so klárast sum í fjør, frá og við seinastu stevnu av sama slag, til og við úttøkustevnuna í Klaksvík hin 3. – 4. november 2012.

Tað er ikki yvir at dylja, at fleiri longu hava klára kravtíðirnar til NJM og NM, umframt nøkur til HM. Støðið á okkara svimjarum er sera høgt, so mikið høgt at vit faktiskt kunnu vænta okkum í øllum førum finalupláss og kanska heiðursmerki, hjá bæði gentum og dreingjum til NJM, og kanska hinum stevnunum eisini.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.