So eru Pál og teir offisielt úttiknir til OL-stafett í London

Altjóða svimjisambandið FINA hevur í dag boðað danska svimjisambandinum frá, at teirra 4×200 frí stafett fyri menn kann luttaka á OL í London. Hetta var sum kunnugt hin óføra spennandi tíðtakingin á Danish Open / Danish Trials, har Mads Glæsner, Daniel Skaaning, Anders Lie og Pál Joensen skuldu klára 7:15.65, og mundu mist á stokkinum, inntil Pál tók tað heim við 1:47.79, til endaliga úrslitið 7:15.38. Teir hava bíðað eftir at síggja um nakað annað lið fór at skumpa teir út um 16 tey bestu londini síðani Shanghai 2012, men so varð ikki 🙂

Villur jubel eftir 4x200 frí

Video frá tá ið teir svumu 4×200

Offisiella tíðindaskrivið kann lesast her

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.