Miðlarnir í Føroyum hava onga atgongd til OL

Útvarpsendingin Pressan umrøddi hósdagin teir trupuleikar sum ÍSF og Kringvarpið hevur at fáa atgongd til OL í summar. Danir hava fingið tillutað 32 pressuloyvi (accreditering), og hesi eru langt síðani býtt út til danskar fjølmiðlar. Men Kringvarpið fer at senda fólk til London óansæð, og ætlar at húsast í einum shoppingcentri onkrastaðni tætt við har Pál skal búgva. Solby Eliasen leggur aftrat “sjálvandi vera vit har”, tí “tað er ordiliga stórt”. Hon siterar Rók, at danir og útheimurin hava fangað tað, nú er tað bara føroyska pressan sum ikki skilur, hvussu fantastisk søgan um Pál er. Hoyr sendingina her.One thought on “Miðlarnir í Føroyum hava onga atgongd til OL”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.