Startlisti til HS stevnuna 14. – 15. apríl 2012

Viðfestur er startlistin til SMS stevnuna í Gundadali í vikuskiftinum, sum Havnar Svimjifelag skipar fyri. Hetta er kombinerað ‘opin’ stevna fyri okkara vanligu kappsvimjarar, og ‘masters’ stevna fyri teir meira tilkomnu. Og hartil síðsti kjansur at kvalifisera seg til EM í Debrecen í mai.

DSC00794

Har er nokk so nógv áhugavert í startlistanum, Pál Joensen fer at svimja einar 13 kappingar, Jón Bjarnason tvær, Shaila millum Garðarnar verður eisini at síggja, og Elma Ósa, umframt ein rúgva at teimum í dag meira vanligu nøvnunum.

5 thoughts on “Startlisti til HS stevnuna 14. – 15. apríl 2012”

  1. Sendingin kemur ikki at kallast 3-2 meira, nú skal hon kallast 100 Blandað. Teir leggja á annan bógv i Fótvarp Føroya 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.