Pál og Jón heilsaðu uppá Fríðrik krúnprins og Mary, áðrenn 1500

Pál áðrenn 1500 á Danish OpenÁhugin fyri Páli var sanniliga stórur áðrenn hansara 1500 frí, sunnudagin- vit frætta at har vóru minst 100 føroyingar í høllini sum róptu hart tá ið hann var præsenteraður, og áðrenn sjálva kappingina fekk hann eisini høvi at heilsa uppá Fríðrik krúnprins og Mary krúnprinsessu, saman við restina av OL-liðnum. Jón heilsar at krúnprinsurin veit heilt nógv um svimjing, og at hon veit ALT (sum fyrrverandi kappsvimjari).

Mary og Fríðrikur á Danish Open

(Krúnprinsaparið hyggja at Danish Open saman við Kaj Aagard, formanni í danska svimjisambandinum. René Thomsen eigur myndirnar)

One thought on “Pál og Jón heilsaðu uppá Fríðrik krúnprins og Mary, áðrenn 1500”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.