Klumma á DR: Pál var bjargingarmaðurin

Ikki hissini rós sum Pál Joensen fær frá Henrik Liniger, reportara og viðmerkjara hjá DR Sporten her á DR.dk:

Færøsk redningsmand
Weekendens store oplevelse var dog færingen Pál Joensen, som ved OL stiller op for Danmark. Han leverede flotte tider individuelt på både 400 og 1500 meter fri. Og så var han hovedkraften i den danske holdkaps OL-kvalifikation på 4×200 meter fri. Tiden 1.47.79 var ren verdensklasse. Holdkappens succes blev endnu vigtigere af, at hverken Chris Christensen eller Jakob Andkjær formåede at opfylde deres OL-ambitioner og må blive hjemme fra London. Uden dem og uden holdkappen ville dansk herresvømning stadig have stået svagt i billedet – nu ser det hele unægtelig noget flottere ud.

Pál áðrenn 1500 á Danish Open 2012

(Pál áðrenn 1500 á Danish Open, René Thomsen eigur myndina)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.