Friis góða nyttu av at hava Pál við á venjingarlegu

Rósandi orð her frá danska heimsmeistaranum í 1500 metra frísvimjing:

“Med på turen var den færøske distancesvømmer Pál Joensen, der til OL stiller op for Danmark. Lotte Friis fortæller, at det har været en kolossal hjælp at have en lynhurtig træningspartner i bassinet. Som langdistancesvømmere træner de anderledes end for eksempel sprinteren Jeanette Ottesen.

Lotte Friis kan mærke, at hun har rykket sig i forsøget på at følge med 1.500-meter svømmeren fra den nordlige Atlanterhavsø.

– Jeg bruger ham meget som hare. Der er gange, hvor han er startet et par sekunder efter mig. Eller hvor vi starter samtidig, og jeg skal forsøge at prøve at holde ham og ikke få for stort et hul. Det har givet rigtig godt, forklarer hun.”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.