Paulus Wildeboer vísir hvussu tey venja í Leadville

Danski landsliðsvenjarin, Paulus Wildeboer, vísir her lokalum fólkum í Leadville, hvussu hansara svimjarar venja. Hann greiðir frá, at gamla mytan um, jú harðari tú venur tess betur verður tú, er skeiv. Í hansara huga eigur tað at vera, at tess betur tú venur, tess betri verður tú. Wildeboer leggur aftrat, at fyrr hevði man nógva aeroba venjing, áðrenn man gjørdi anaeroba venjing. Nú verður anaerob venjing lagd í venjingini beinanvegin. Í videobrotinum verður víst dømi uppá hetta. Man sær eisini Wildeboer fýsa eftir Lotte Friis (6 min 50 sek).Svimjarnir í videobrotinum eru Lotte Friis, Aschwin Wildeboer, Jeanette Ottesen, Rikke Moller Pedersen, Olaf Wildeboer, Cecilie Waage Johannessen (Noreg) og Pernille Blume.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.