3-2 um Lív E. Eidesgaard hin 12. september 2011

Innslag í ítróttarsendingini 3-2 hjá Kringvarpi Føroya hin 12. september 2011, um 11 ára gomlu Lív E. Eidesgaard.

One thought on “3-2 um Lív E. Eidesgaard hin 12. september 2011”

  1. Tosi vegna meg sjálvan her, men Bermuda er ógvuliga óvist, og verður bara enn meira óvist tess longri tíð sum gongur til vit fáa ein prís frá fyriskiparunum, ÍSF og SSF. Hava hoyrt graml um okkurt tal, sum er meira fyri eina viku á Bermuda, enn 3 vikur á hæddarlegu í úrvalsdepli í Arizona. Tá er spurningurin hvat sum loysir seg betri, t.d. sum fyrireiking til EJM … 1 vika í hasum rokinum á Oyggjaleikum, ella 3 vikur við servenjing í Flagstaff. Ella at senda 2-3 ferðir so nógvar svimjarar til onkra stóra og spennandi stevnu í Evropa, heldur enn eitt lítið lið til Bermuda.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.