Avstraliarar koyra nú allan hylin í eitt ilt-telt

NSW Institute of Sport og Altitude Technology Solutions avdúkaðu í dag eina hæddarvenjingarloysn til Sydney Olympic Park, har tey koyra eitt telt út yvir tvær 25 metra geilir, fyri síðani at minka om oxygen-innihaldið í tí rúminum. Nýkosni heimsmeistarin í 100 frí, James Magnussen, sigur at hann fer at brúka hetta regluliga, sum ein ið annars ongantíð hevur roynt hæddarvenjing. Les t.d. SwimNews.com og Yahoo! Sports, og sí myndir á Facebook.

“It’s definitely going to contribute (to training for London),” Magnussen said. “I don’t think this itself will be a gold medal winner, but combine this with my training program I’ve got already, we’re definitely well on the way.”

One thought on “Avstraliarar koyra nú allan hylin í eitt ilt-telt”

  1. Kanska eitt hugskot til toftamenn, tá ið teir fara at gera Svangaskarð til eina bobluhøll ?

    (uha, so fáa sjálvt áskoðararnir betri kondi av at fara til fótbóltsdyst 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.