Startlistarnir til EJM í Beograd eru klárir

Evropeiska juniormeistarastevnan í svimjing byrjar sum kunnugt í næstu viku, við luttøku av 4 føroyingum. Startlistarnir síggjast nú her á swimrankings.net, við føroyingunum konsekvent niðast ella niðarliga í teimum greinum sum tey luttaka í, mest tí at tey eiga so fáar góðkendar tilmeldingartíðar av langgeil síðani EJM 2010. Vónandi koma tey eitt sindur av upp eftir listanum í leypi av vikuni 🙂

Annars skýrir The Swimmers Circle ungarska Bence Biczó at vera størsti profilur á stevnuni, sum ungarskur (senior)meistari í 200 firvald við næstbestu tíð í heiminum í ár. Hann skal millum annað svimja 100 firvald, sum Magnus eisini svimur, Biczó við tilmeldingartíð 53.61. Vinnaratíðin í 200 firvald var 1:54.79, í kapping har hann vann á sjálvum László Cseh. Longu í fjør varð hann evropameistari í greinini.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.