Lív vann Jóansøkusvimjingina 2011

Lív E. Eidesgaard11-ára gamla Lív Erlingsdóttir Eidesgaard úr Havnar Svimjifelag var tann sum varð skjótast av øllum havsvimjarum á Jóansøkusvimjingini 2011, tá ið hon í gjárkvøldið svam teir umleið 870 metrarnar (pluss ein sjálvvaldan boga) uppá umleið 14 minuttir.

Aksel Haraldsen venjari hjá rørslusvimjarunum í Havn svam beinari men seinari, og misti tí á stokkinum, til einans at verða skjótastur av monnum. Onnur vunnu vist nokk eisini – eg forsømdi at fáa ein úrslitalista heimvið, og veit tí ikki heilt hvat og hvørjar tíðirnar vóru.

(Nakrar útvaldar myndir frá havsvimjingini og øðrum tiltøkum á Jóansøku)

2 thoughts on “Lív vann Jóansøkusvimjingina 2011”

  1. Lív, Erling, Róland og Rakul stóðu við steypum aftaná, eg giti at tað merkir at tey vóru vinnarar hjá ávíkavist gentum, monnum, dreingjum og kvinnum.

    joansokusvimjingin2011-urslit

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.