Cecilia 4:40.09 og nýtt juniormet í 400 frí

Cecilia W. Eysturdal setti í morgun nýtt føroyskt juniormet í 400 metra frísvimjing á langgeil, tá ið hon á Mare Nostrum stevnuni í Barcelona svam teinin uppá 4:40.09, har gamla juniormetið hjá henni frá Norðurlendsku UnglingaMeistarastevnuni í Drammen í fjør var 4:41.07. Hetta var samstundis síðsta luttøka hjá føroyingunum á Mare Nostrum á hesum sinni, og taka tey sær nú av løttum í Barcelona, áðrenn heimferð aftur í morgin.

One thought on “Cecilia 4:40.09 og nýtt juniormet í 400 frí”

  1. Onkur skrivar her okkurt um at Rouault nú má klára seg uttan kapping frá Páli Joensen, sum sigur nakað um hvussu fólk enn minnast EM í Budapest 🙂

    Trois des quatre nageurs de l’équipe de France alignés en Catalogne ont décroché un billet pour la finale, disputée dans l’après-midi. Sébastien Rouault a dominé les séries du 400m (en 3’54″76), devant le Russe Evgeny Kulikov (3’54″99), dans une discipline pour laquelle il est qualifié pour les Mondiaux, mais qui n’est pas sa meilleure. L’Alsacien a été privé de la concurrence du Féroïen Pal Joensen, forfait, mais qui s’alignera dimanche sur 1500m.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.