Norðmenn fara at berjast um kloakkina tann 1. juni

Sum fyrr nevnt so leitar norska Forsvarsbygg eftir nýggjum projektum at yvirtaka niðurløgdu kloakkina undir Festningsplassen í Oslo, har uppskot eru í øllum førum ein biografur, ein konserthøll og eitt vatnland. Næsta fasa verður ein “Fight club” í gomlu (og vælsagtans ikki-renoveraðu) kloakkini 1 juni, fyriskipað av Oslo Arkitektforening og Oslo Byforum, sum skal enda við at ein vinnari verður kosin. Sum verji fyri svimjihallarprojektið verður tað sjálvur forsetin í norska svimjisambandinum, Per Rune Eknes. Og sum tey siga her: “For første gang går Fight Club under jorden. Det kommer garantert til å bli dirty.” Kelda: simma.nu/no

One thought on “Norðmenn fara at berjast um kloakkina tann 1. juni”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.