Úttøkustevnan LIVE á svimjing.com/live og á iPhone

Havnarmenn hava verið so beinasamir at bílagt LiveTiming til SMS stevnuna í Havn í dag og í morgin, og eg havi tí sett www.svimjing.com/live upp til at vísa tað og chat og møgulig videobrot eisini. Hartil síggi eg nú at sviar hava gjørt eitt iPhone App til LiveTiming, so nú eru vit ordiliga mobil eisini 🙂

Stevnan er annars fyriskipað við beinleiðis finalum, sum merkir at har ikki eru til dømis innleiðandi riðlar og síðani finalur um kvøldið, men heldur at kappingarnar verða avgreiddar beinanvegin í raðfylgju, við skjótastu svimjarum í síðsta riðli av hvørjari kapping.

Fyrsti partur byrjar í morgun kl 10, næsti partur seinnapartin kl 16:30, síðani aftur í morgin kl 9 og seinnapart sunnudag kl 16:00. Einaferð eftir partin sunnudag vita vit so vónandi hvørji sum verða úttikin til Oyggjaleikir. Sí annars innbjóðing til úttøkustevnuna.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.