Nú byrjar franska meistarastevnan

SwimNews.com lýsir fronsku meistarastevnuna og úttøkustevnuna til HM í Shanghai sum “a firepower in men’s freestyle events that is hard to find just about anywhere else in the world”, nú Alain Bernard, Amaury Leveaux, Fred Bousquet, Fabien Gilor, William Meynard og Yannick fara at kappast í stuttu til meðallangu teinunum, og Sebastien Rouault, Anthony Pannier, Xavier Leprete og Mads Glæsner í longru teinunum.

Í rygg kappast Camille Lacourt, Jérémy Stravius, Benjamin Stasilius, Pierre Roger og Aschwin Faber-Wildeboer, í bringusvimjing eru millum aðrar Hugues Duboscq og Igor Borysik, og í firvaldasvimjing Amaury Leveaux og Frédérick Bousquet.

Hjá kvinnum eru heitu nøvnini millum annað Inge Dekker og Fenke Heemskerk úr Niðurlondum, Jeanette Ottesen, Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen úr Danmark, umframt sjálvt ein rúgva av heimsklassasvimjarum úr Fraklandi, so sum Camille Muffat, Aurore Mongel, Coralie Balmy, Alexianne Castel, Alexandra Putra, Diane Bui Duyet og Lara Grangeon.

startlista, skrá og úrslit.

Finalurnar verða sendar beinleiðis í franska Eurosport, mikukvøld til sunnukvøld 23. – 27. mars 2010.

Keldur: SwimNews.com og speedendurance.blogspot.com.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.