Thorpe-fepurin heldur áfram

SwimNews.com skrivar her um hvussu brasilski Cielo, týski Biedermann, franski Agnel, koreanski Park og amerikanski Phelps allir síggja fram til at kunna kappast ímóti Thorpe. Á Speed Endurance Swimming Blog verða Phelps, Biedermann, avstralsk svimjing og svimjing sum heild skýrd sum vinnarar av hesum ‘comeback’, meðan Ryan Lochte, Milorad Cavic, éin avstralskur svimjari og kvinnusvimjing sum heild verður mett at gerast taparar, ið á OL í London fara at standa í skugganum av stórhendingunum Thorpe vs Phelps vs Biedermann, og 4×100 frí hjá monnum.

Ian Thorpe

Photo courtesy of mtlin, cc by-nc-nd

SwimNews.com skrivar hartil at Phelps nú sambært Bowman er í full sving aftur, kanska serliga nú útlit eru til at fáa ein ordiligan kamp ímóti Biedermann, Yang, Izotov, Park og aðrar. Spurdur um hvussu vítt Phelps er motiveraður og ‘kommittaður’ til at gera tað sum skal til, svarar Bowman: “If you’d have asked me that two months ago I would have said ‘no’. Today, I definitely say ‘yes’. There has been a dramatic improvement in him, his level of focus and the work he is doing. It’s looking very good as we head into three weeks at altitude. He’s in really good physical shape, better than I have seen him for a while.”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.