Óheppin brasilsk brot á dopingreglurnar hjá WADA

Dopingreglurnar hjá WADA siga sum náttúrligt er, at tú mást ikki kappast meðan tú ert í karantenu, umframt at tú mást ikki venja ella luttaka í nøkrum tiltøkum innan ítrótt undir WADA yvirhøvur, út yvir at kunna luttaka á antidoping-tiltøkum. Tó luttók brasilska Daynara de Paula á CISM World Military Championships í Týsklandi í august, fimm dagar eftir at hon varð byrjað uppá sín dopingdóm, og vann har silvur í 100 firvald. FINA dømdi hana eftirfylgjandi at skula byrja dopingkarantenuna av nýggjum, og strikaði úrslitið hjá henni í 100 firvald; men tó so dukkar hon knappliga upp á felagsmynd hjá brasilska landsliðnum í november. Lesið her á SwimNews.com.

One thought on “Óheppin brasilsk brot á dopingreglurnar hjá WADA”

  1. Hvussu var ikki við J. Hardy tað tíðina hon var í “karantenu”? Vónandi peika fólk úr USA ikki eftir Brasilia?

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.