Ballada í Nýsælandi eisini

Nýsælendski firvaldasvimjarin Moss Burmester er sambært SwimNews.com givin, og leggur eftir nýsælendska svimjisambandinum. Hann vann gull á Commonwealth Games í 2006, men skuffaði í Delhi í síðsta mánaða, og sigur nú at vánalig umsiting í svimjisambandinum hevur oyðilagt hetta síðsta árið hjá honum. Sigur at venjarin hjá honum varð kroystur út, til hann at enda gavst her 8 vikur áðrenn leikirnar. Burmester vil ikki nevna nøvn, men ákærurnar um vána umsiting, vána atmosferu og “how things are run” geva væl ábendingar um, at trupulleikin hjá honum er við ovastu leiðsluna hjá landsliðnum, sum er ‘high performance manager’ Jan Cameron og høvuðs-landsliðvenjarin Mark Regan.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.