Mette Jacobsen vamlast av teldupostunum um vekt

Sporten.dk endurgevur nú Mette Jacobsen fyri at siga, at teldupostarnir hjá Wildeboer um vekt eru ógvuliga óhepnir, tá man hugsar um útbreiðsluna av matarólagi milum úrvalsítróttarfólk. “Det er et problem, at vægten bliver et tema, og alle bliver delagtiggjort i, hvad man vejer. Man ved jo godt, hvor sårbar man er i den alder, de har. Man går rundt i en badedragt, og så bliver man nærmest offentligt hængt ud for, at man har taget 200 gram på, som jeg selv oplevede i min tid. Så kan det godt gå hen og blive noget hysteri.”

Samstundis rópar Sigma NS í tíðindaskrivi sambært www.simma.nu/dk um hjálp, at fáa kreppuna í ‘svømme Danmark’ at viðgera generellu trupulleikarnar heldur enn einstakar svimjara, sum til dømis teirra Lotte Friis. “Lotte har ikke brug for at blive del af en debat, som handler om noget helt andet end hendes person, træning, VM forberedelser osv., og vi beklager derfor at Lotte er blevet fremhævet og nærmest blevet midtpunkt i en strid mellem nogle helt andre parter i dansk svømning.”

One thought on “Mette Jacobsen vamlast av teldupostunum um vekt”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.