LPS í kvøld: Wildeboer pressaði talent út vegna vekt

Fyrrverandi landsliðssvimjarin Josephine Emilie Thomsen fer í kvøld í sendingini “Lige på og Sport” á TV2 at greiða frá, hvussu Wildeboer fokuseraði so nógv uppá hennara vekt, at hon at enda gavst á landsliðnum, útilokandi vegna hetta við vektini. Hon er systir Amalie Emma Thomsen sum nú herfyri gavst á NTC, og stríðist í dag við matarólagi. Lesið her á SwimNews.dk.

“Det var jo sådan til sidst, at jeg ikke havde lyst til at tage til træ­ning, fordi det eneste, man gik op i, var, hvad vægten den sagde. Og hvis jeg nu vejede 100 gram for meget, så vidste jeg bare, at så ville min træning ikke blive god, fordi så skulle jeg kigge på en sur træner. Og det kunne jo være, at jeg bare havde spist en gulerod for meget, mere behøvede det jo ikke være. Så det endte bare med, at jeg ikke turde spise noget.”

4 thoughts on “LPS í kvøld: Wildeboer pressaði talent út vegna vekt”

  1. “Landstræner Paulus Wildeboer truer nemlig i en mail, som TV 2 Sportens magasin LPS er kommet i besiddelse af, de to svømmere med at hive dem ud af turneringerne på grund af pigernes vægt.

    – Hvis I ikke taber jer, får I ikke lov til at svømme ved de næste konkurrencer, som for Amalies vedkommende starter med World Cup i Stockholm og fortsætter med EM i Eindhoven, og for Lottes vedkommende handler om VM i Dubai”

    … og …

    “På det her punkt er I egoistiske, og det er nu kommet helt ud af kontrol. Og det stopper nu. I er en del af landsholdet, og her forventes det, at I tager jer godt af jer selv – ingen druk, ingen rygning, og hvorfor helvede skulle I have lov til at forøge vægten, som I har gjort, hvor I har reduceret jeres præstationsniveau med mere end fem procent”

    http://sporten.tv2.dk/article.php/id-35093301:landstr%C3%A6ner-truer-lotte-friis.html

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.