Pál ein av favorittunum til heiðursmerki í Berlin

Startlistarnir til World Cup í Berlin liggja nú her á www.fina-arena-worldcup.de, við føroyskari luttøku í kraft av Páli Joensen. Styrkismetingin er góð, at Pál hevur greitt best tilmeldingartíð í 1500 frí, umframt triðbestu í 400 frí, aftanfyri týska heimsmeistaranum Paul Biedermann og russiska Mikhail Polishchuk. Týskarar nevna eisini Pál sum ein av favorittunum, tá ið teir á heimasíðuni hjá Der Deutsche Olympische Sportbund viðgera møguleikarnar hjá Paul Biedermann at vinna 400 frí.

“Den Triumph über 400 Meter wollen ihm der EM-Zweite über 1500 Meter Pal Joensen (Faroer Inseln) und der Russe Mikhail Polishchuk (Weltcup-Zweiter in Singapur und Peking) streitig machen.”

One thought on “Pál ein av favorittunum til heiðursmerki í Berlin”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.