Chris Christensen bloggar um vitjan hjá Dale Oen

Danski bringusvimjarin Chris Christensen bloggar her á SwimNews.dk, um eina vitjan hjá honum uppi í Norra, har hann vandi saman við Alexander Dale Oen. Niðurstøðan er stutt sagt, at venjingin ikki er so nógv ørvísi hjá Dale Oen enn hjá Christensen, men at Alex tó allíkavæl onkunsvegna klárar at hála betri úrslit upp úr hattinum, tá ið tað kemur til avgerandi kappingar.

Så det væsentlige jeg har fået ud af mit ophold er nok at jeg har set at den internationale elite også er almindelige mennesker, at de laver stort set det samme som os andre og at skellet mellem at være en marginalsvømmer, og være med til at kæmpe med om medaljerne måske ikke er så stort som man skulle tro. Så bestemt ny gejst og gåpåmod herfra!

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.