Nú er vatn í hylinum í Dubai

Tey eru nú komin so mikið langt við svimjihylin til HM í Dubai í desember, at tey á einum hátíðarhaldi tann 10/10/10 offisielt kundu fylla hann við vatni. Høllin kostar sum ætlað einar 300 millliónir dollarar, 1.1 milliard dirhams ella umleið 1.6 milliardir krónur, og skal verða ein av bestu innandura svimjihallum í heiminum. Har er pláss fyri einum 15.000 áskoðarum og skiftirúm til 400 íðkarar, ein 50 metra kappingarhylur og ein annar 50 metra hylur har botnurin kann flytast upp og niður, ein kavingarhylur, landvenjingarhøli, styrkirúm, venjingarhyljar og so framvegis. Høllin varð eisini offisielt uppkallað eftir krúnprinsinum í Sameindu Arabisku Emiratinum, hansara kongaliga hátikn Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, til at eita “The Hamdan bin Mohammed bin Rashid Sports Complex”. Lesið t.d. her á Emirates 24/7 News, og sí myndir av høllini her og her.

3 thoughts on “Nú er vatn í hylinum í Dubai”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.