Startlisti til HS stevnuna 18. – 19. september 2010

Viðfestur er luttakaralistin til HS stevnu nú í vikuskiftinum 18. – 19. september. Tað sær út til at serliga Pál Joensen fær eina góða kapping, við einum 9 styrkismetingum sum nr 1 og 4 sum nr 2, umframt Magnus Jákupsson sum verður styrkismettur at verða fimm ferðir nr 1 og 2 ferðir nr 2, og Birita Debes sum verður styrkismett at verða fimm ferðir nr 1. Hartil Helena, Turið og Cecilia, sum standa til at verða nummar 1 einar 3 ferðir í part, og Tanja og Pauli sum standa til at verða nr 1 einar 2 ferðir í part.

One thought on “Startlisti til HS stevnuna 18. – 19. september 2010”

  1. HS heilsar at tíðarætlanin er broytt eitt sindur, nú tey vita hvussu nógvir svimjarar verða osfr.

    Eg havi tí viðfest nýggju tíðarætlanina her omanfyri.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.