Kringvarp Føroya sendir eisini frá EM finaluni í 1500 frí

Frætti beint nú frá rímiliga álítandi keldu (ha ha, Jón Brian :-), at Kringvarpið eisini fer at senda frá EM finaluni í 1500 metra frísvimjing, her í Budapest. Jón Bjarnason skal vist nokk kommentera ‘live’ onkunstaðni í føroysku miðlunum, og eg sá eisini á Facebook, at sendingin Parasol í ÚF fer at siga frá kappsvimjingini. Kiksar alt hetta, so ber sum altíð til at fylgja við á Eurosport, ella at lurta eftir upptakt til U21 landsdystin millum Føroyar og Andorra á Rás2.

3 thoughts on “Kringvarp Føroya sendir eisini frá EM finaluni í 1500 frí”

  1. Í onkrari sending tey kalla Parasol. Rættiliga ironiskt, at hann tá skal sita har og brennast um skallan, tí at hann ikki hevur nakra parasol sjálvur 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.