Schubert væntar okkurt heimsmet í ár

Hóast tað vísir seg at vera trupult at seta heimsmet í ár, nú superdraktirnar eru burtur, so væntar høvuðsvenjarin hjá amerikanska landsliðnum Mark Schubert allíkavæl okkurt heimsmet, á komandi US Nationals ella á Pan Pacific kappingini millum USA, Avstralia, Kanada og Japan. Les her á USA Today:

“Last year, everyone — swimmers and coaches included — thought we would not see another world record for 10 to 20 years,” says Mark Schubert, USA Swimming’s national team head coach. “This year, my prediction is we will see world records at nationals and at Pan Pacs. Not a lot, but we will start to see them.”

One thought on “Schubert væntar okkurt heimsmet í ár”

  1. Eg krossi persónliga armar og bein fyri at tað heldur verður onkur evropei á EM í Budapest ella Commonwealth Games í India, enn hasir amerikanararnir sum Schubert nokk hugsar um. Ella onkur ikki-pan-pacs á HM í Dubai.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.