Bretsk dáma spakuligasta nakrantíð um Ermasund

56 ára gamla Jackie Cobell brúkti nú leygardagin og sunnudagin 28 tímar og 44 minuttir at svimja frá Dover til Calais, ið er spakuligasta skrásetta tíð nakrantíð. Orsøkin til at tað gekk so seint, faktiskt nærum 2 tímar í mun til teir 26 tímarnar og 50 minuttirnar sum Henry Sullivan brúkti um teinin í 1923, var at hon vegna rákið rak næstan 40 bretsk míl av leið. Cobell plagdi at viga um 127 kilo, men hevur tapt seg eini 50 kilo eftir skurðviðgerð í maganum og av at svimja. Og dáman er vid gott mót hóast drúgva teinin: “I couldn’t believe it when I was told I’d smashed the record for the slowest swimmer. I knew I had been a long time but it didn’t feel like 28 hours”. Les telegraph.co.uk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.