Eyðbjørn Joensen skjótastur í 400 frí á DÅM

Dansk ÅrgangsMesterskab var sum kunnugt í vikuskiftinum, har svimjarar úr Ægir, Havnar Svimjifelag og Suðuroyar Svimjifelag luttóku allir fyri Ægir. Tey kappaðust uttanfyri sjálva meistarastevnuna, og vóru tí ikki við í kappingini um at gerast danskir meistarar. Men fyri tað er møguligt at samanbera tíðir, har vit millum annað síggja at Eyðbjørn Joensen úr Suðuroyar Svimjifelag var klárt skjótari enn nakar dani í 400 frí í sínum árgangi, við tíðini 4:15.43 í mun til at skjótasti dani svam 4:17.06. Annars vóru úrslitini tíverri eitt sindur svingandi, sum tit kunnu lesa meira um á heimasíðuni hjá Suðuroyar Svimjifelag.

One thought on “Eyðbjørn Joensen skjótastur í 400 frí á DÅM”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.