Stopp-urið fer at døma Leveaux, sigur fyrrverandi venjarin

Franski Amaury Leveaux valdi herfyri at trekkja seg frá Mare Nostrum stevnuni í Canet, eftir at hava svomið eina tíð yvir 52 sekund og uttanfyri topp-40. Hann hevur annars heimsmetið 44.94 á stuttgeil, men umber seg nú við at vera ‘á knøunum’, eftir at hava svomið 80 kilometrar um vikuna hjá nýggja venjaranum sínum Philippe Lucas. Upprunaligi venjari hansara Lionel Horter heldur hin vegin, at tað sum burdi verið startskotið í Rijeka – hansara heimsmet uppá 44.94 – heldur førdi til ein steðg. “He thought he had arrived”. Horter sigur víðari, at um Levaux fór til Lucas fyri at finna eina loysn, so er alt gott … men at um hann fór fyri at sleppa undan “The stopwatch will deliver the true verdict”. Les her á SwimNews.com

DSC_0178

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.