So eru Pál og tey (endiliga) komin til Barcelona

Tey vórðu fyrst seinkaði í fýra tímar á flogvøllinum í Nice, áðrenn tey sloppu víðari til Barcelona við flúgvaranum, bara fyri at uppdaga at viðførið hjá Páli iki var komið við. Royndu eisini at verða sett av við skeiva hotell, men eru nú endiliga komin upp á pláss. Við sær hava tey nú finsku Emiliu Pikkarainen, sum onkur kanska minnist frá NJM í Føroyum í 2007. Hon var við mammu síni í Monaco, sum skuldi heim aftur, og nú ferðaðist hon so við føroyska ferðaliðnum inntil restin av finska landsliðnum kemur í kvøld. Onkur fuglur skvettið forrestin á Bjarnason í Nice, sum var sirka hæddarpunktið á degnum.

lost and found

[Emilia og Pál á flogvøllinum í Barcelona, uttan viðføri]

Eftir øllum at døma náddu tey eisini at royna hylin í Barcelona …

hylurin lukkaður

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.