Arabarar umhugsa eina superdrakt-stevnu í vetur

SwimNews.com veit í dag at siga, at eitt “Middle East Consortium” í Qatar umhugsar eina stevnu við flottum pengapremium har suðuri umleið á jólum, har loyvt skal vera at svimja í superdraktum. Men hetta vil FINA ikki hoyra talan um – stjórin Marculescu sigur at reglurnar viðvíkjandi svimjidraktir verða óbroyttar í øllum førum fram til OL í London í 2012, og at ein og hvør svimjari undir FINA sum velur at kappast í sovorðnari kapping uttanfyri FINA, verður straffaður við 1 ára karantænu (!)

“There are so many opinions on the subject of suits but what is clear is that until London 2012 we will stay with the current rules. There will be no change. If any group decides to go ahead with anything like that (shiny suits cash-prize event) we would immediately inform all federations that if they or their members take part they will be suspended for a year. We have a lot of instruments to prevent this.”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.