Startlistin til Mare Nostrum í Canet er komin

Pál Joensen skal sum kunnugt kappast á Mare Nostrum stevnunum í Monaco, Barcelona og Canet, her í juni mánaða, og nú er so startlistin til stevnuna í Canet komin. Pál er har styrkismettur sum nr 9 í 400 frí, í harðari kapping við heimsklassasvimjarar sum Oussama Mellouli og Lin Zhang, ið gjørdust heimsmeistarar í ávíkavist 1500 og 800 frí, í Rom í fjør summar. Og í 1500 frí er hann styrkismettur sum nr 4, aftanfyri Mellouli, Sébastien Rouault, Anthony Pannier og Gergo Kis. Stevnan í Canet verður á www.simma.nu skýrd at vera “den största och bästa tävlingen – som vanligt”, av teimum trimum stevnunum … so vit kunnu nokk vænta at kappingin verður nakað líknandi ella minni, á hinum báðum stevnunum.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.