Innbjóðing til SMS Flaggdagsstevnu 24. apríl 2010

Viðfest er innbjóðing frá Havnar Svimjifelag, til “SMS Flaggdagsstevnu” fyri yngru aldursbólkar okkara 1 til 4 í Svimjihøllini í Gundadali, leygardagin 24. apríl 2010. Kappast verður á 50 og 100 metra teinunum, umframt í 200 blandað, og í yngstu bólkunum eisini á 25 metra teinum. Onkur serlig skipan verður eisini brúkt til finaluumfarið, ið krevur at luttakararnir svimja minst 3 innleiðandi kappingar, og har finalistarnir so verða funnir við at leggja saman FINA stig frá hesum innleiðandi kappingum.

3 thoughts on “Innbjóðing til SMS Flaggdagsstevnu 24. apríl 2010”

  1. Gevur nokk ikki nøkur FINA stig, ella hvussu er?
    Gott at vita fyri at fáa 3 galdandi kappingar við hjá teimun ungu 😉

  2. Halló, hava tykur ein úrslitalista?
    Ella kemur hann út saman við úrslitalistanum fyri havsvimjing? hehehe
    Ja eg veit, sera ótolin 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.