Pál nummar 3 í innleiðandi 1500 frí í morgun

Hetta havi eg frá manninum sjálvum, yvir Facebook úr Durban. Tíðin hjá Páli var 15:56, meðan Mark B. Randall “bombaði avstað og svam 15:23”, og Heerden Herman í fyrsta riðli svam 15:53. Pál sigur sjálvur, at hann var eitt sindur moyrur frá teimum 800 í gjár, og tí ikki vildi gera meira burtur úr enn so, at hann í morgin kundi liggja á geil við síðuna av geilini hjá Randall. Tað eydnaðist, “so alt í alt er tað heilt OK”.

Finalan verður sum kunnugt í annaðkvøld, leygardag 17. apríl, móti endanum av finalupartinum sum byrjar kl 17:00 føroyska tíð. Mítt boð er umleið kl 19:00, soleiðis sum tað gekk í gjárkvøldið. Jón Bjarnason nevndi í viðmerking í gjár, at Heerden Herman fer at royna eftir eini tíð undir 15:14,96, til at sleppa við til Commonwealth Games fyri Suðurafrika. Og tí spardi hann seg frá teimum 800.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.