Myndir frá Ægir stevnuni í dag

Her er eitt ‘slideshow’ av teimum myndum sum Bartal og eg tóku á Ægir stevnuni í dag. Temaið var yvirhøvur ‘pína’, nú kappingin skiftivís var millum tey ungu sum skuldu svimja upp í 5 x 50 metrar max við bara tveimum minuttum millum hvønn start, og millum eldri svimjarar sum yvirhøvur góvu alt sum tey áttu. Av serliga áhugaverdum úrslitum kunnu nevnast, at Poula Ø. Mohr setti nýtt juniormet í 50 firvald, og at Høgni Mikkelsen vann á Jon Hestoy.


One thought on “Myndir frá Ægir stevnuni í dag”

  1. Tad er ein fragd at siggja so mangar svimjarar i ollum stoddum.
    Eri a veg til Foroya….hetta er naka id er gott fyri breiddina a svimjingini i Foroyum og ikki minst fyri HS

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.