Brillurnar hjá Phelps kunnu eisini fyllast við vatni

Michael Phelps kemur við nøkrum góðum ráðum her á mensfitness.com, um at venja undirvatnsbein og ‘skodd’, at venja á landi eisini og minnast til at fáa svøvn. Og at venja seg mentalt, til at klára eisini óynsktar avbjóðingar:

“In Beijing, when my goggles filled with water, I didn’t panic,” Phelps says. “I went back to all of my training. I knew how many strokes it takes me to get up and down the pool, so I started counting my strokes. I didn’t reach the time I was aiming for, but I did win the race.”

One thought on “Brillurnar hjá Phelps kunnu eisini fyllast við vatni”

  1. Havi eisini verið út fyri at vatn fyllist í brillurnar til kapping (til FM enntá!). Gjørdi tað mótsætta sum Phelps…FÓR Í PANIKK…..og vann heilt óvæntað á mótstøðuni og við eini PB tíð í 200m bringusvimjing 😛

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.